Top utan rosett

Top utan rosett 4 dörrar, Svart, Fastback, Suntop

1 099 €
Färg:

Vår Ultimate Top Fastback är en skållös topp, som levereras med en vindrute och dörromslutningar. Tak och fönster körs separat, så du kan ha 5 olika konfigurationer av din topp; från helt öppet till helt stängt. Taket kan rullas upp på toppen av din vindruta, ... Mer info

Del #: XOST063
Suntop


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Vår Ultimate Top Fastback är en skållös topp, som levereras med en vindrute och dörromslutningar. Tak och fönster körs separat, så du kan ha 5 olika konfigurationer av din topp; från helt öppet till helt stängt. Taket kan rullas upp på toppen av din vindruta, säkras med två spärrar, vilket gör att bagageutrymmet är fri för ditt bagage. Mycket lätt att öppna och stänga. Tonade, reptåliga DOT-godkända plastfönster är helt fria från hårdvara och kan vikas ihop och tar liten plats. Den kommer med vårt nya Suntop® ROOMERANG-koncept, "hårdvara icke-hårdvara". ROOMERANG ger Ultimate Top den perfekta designen, tillräckligt med lastvolym och en längre Top för ett komplett solskydd. Det ger fördelen av en båge inuti toppen men utan dess begränsningar. Dess form kommer från värmeavskiljaren på framskärmarna och den är kopplad till många andra delar i Wrangler JL. Den är monterad på originalgängade hål på rullburen. Den kan monteras upp och ner när du vill ha en helt "naken" look, öppningsbar topp och fönster.

Specifikation

  • Färg: Black
  • Material: Denim

Ansökningar

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Du gillar kanske också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd