⚠️På grund av den allvarliga översvämningssituationen i CZ kan vissa paket bli försenade. ⚠️

Kit för höjning av extremiteter

Kit för höjning av extremiteter Jeep Wrangler JK

88 €

X-Offroad Limb Riser Kit är utformat för att skydda din Jeep Wrangler mot trädgrenar, överväxta buskar och andra terrängrisker. Denna sats är konstruerad för montering på Jeeps motorhuv och kan skydda vindrutan och vindrutetorkarna från repor och skador som or ... Mer info

Del #: XOLR001


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Tillgänglig snart

Beskrivning

X-Offroad Limb Riser Kit är utformat för att skydda din Jeep Wrangler mot trädgrenar, överväxta buskar och andra terrängrisker. Denna sats är konstruerad för montering på Jeeps motorhuv och kan skydda vindrutan och vindrutetorkarna från repor och skador som orsakas av lågt hängande träd och överväxt som är vanliga i de flesta extrema spår. Med denna höjningssats installerad kan du köra genom alla terrängförhållanden utan bekymmer. Den har en justerbar snabbkoppling som gör att du kan installera stigarna på bara några minuter. På samma sätt är det enkelt att ta bort den om du vill montera ner den innan du kör ut på motorvägen.

Ansökningar

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd