⚠️På grund av den allvarliga översvämningssituationen i CZ kan vissa paket bli försenade. ⚠️

Griphandtag för trail

Griphandtag för trail 4 st, Svart, Jeep Wrangler JL

-19%
80 €   65 €
Färg:

Att köra Jeep Wrangler JL i terräng kan vara knepigt, särskilt när du stöter på förrädisk terräng på hardcore-äventyr. Se därför till att du är förberedd på allt med fronthandtag. Dessa handtag är skapade för att göra terrängkörning mycket säkrare och roligare ... Mer info

Del #: XOIA161


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Att köra Jeep Wrangler JL i terräng kan vara knepigt, särskilt när du stöter på förrädisk terräng på hardcore-äventyr. Se därför till att du är förberedd på allt med fronthandtag. Dessa handtag är skapade för att göra terrängkörning mycket säkrare och roligare eftersom deras överlägsna stabilitet säkerställer att du och dina passagerare får det stöd ni behöver när ni studsar längs den ojämna vägen. För att säkerställa att handtagen förblir tillförlitliga under lång tid framöver är de tillverkade av höghållfast, slitstarkt stål som enkelt klarar påfrestningarna vid kontinuerlig användning, liksom utmaningarna vid terrängkörning. De fästs direkt på sportstången. Enkel installation.

Ansökningar

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd