Stötskyddssats för reservhjul i baklucka

Stötskyddssats för reservhjul i baklucka Jeep Wrangler JL

39 €
Färg:

Att uppgradera däcken till en större storlek är ett bra sätt att göra din Jeep mer lättkörd. Men om du gör detta kan det hända att din fabriksmonterade däckhållare och bakluckans stötdämpare inte fungerar korrekt. Detta kan orsaka oljud, eller ännu värre, när ... Mer info

Del #: XOTST001


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Att uppgradera däcken till en större storlek är ett bra sätt att göra din Jeep mer lättkörd. Men om du gör detta kan det hända att din fabriksmonterade däckhållare och bakluckans stötdämpare inte fungerar korrekt. Detta kan orsaka oljud, eller ännu värre, när du kör på ojämnheter. Oavsett om du har monterat ett fäste för reservhjulet eller behållit fabriksinställningen kan det hända att ditt däck inte får ordentlig kontakt med bakluckans stötfångare. Om detta händer med din Jeep, behöver du denna baklucka reservdäck Bump Stop Kit! Dessa stötdämpare är tillverkade av polyuretanmaterial, med en viss bärförmåga, inte lätt att deformera. Vattentät och slitstark, garanterar långvarig hållbarhet. Med en svart färgfinish, naturligt utseende, lämplig för en bil look. Denna stötdämparsats är trimmbar, du kan kapa stötdämparna till rätt längd för att säkerställa att de passar din bil. Du kan direkt ersätta din slitna eller trasiga. Enkel installation.

Ansökningar

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd