Avgasmanifold

Avgasmanifold Rostfritt stål, Jeep Wrangler YJ 2.5L 1991-1995

379 €

Uppgradera prestandan på din Jeep med avgasrör i rostfritt stål och upplev en motorprestanda utöver det vanliga. Dessa möts i en 4 till 1 polerad 304-gradig SS-kollektor som förbättrar avgasflödet för att ge massiva HP- och vridmomentökningar. När avgasröret ä ... Mer info

Del #: XOSSM002


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Uppgradera prestandan på din Jeep med avgasrör i rostfritt stål och upplev en motorprestanda utöver det vanliga. Dessa möts i en 4 till 1 polerad 304-gradig SS-kollektor som förbättrar avgasflödet för att ge massiva HP- och vridmomentökningar. När avgasröret är monterat ger det ifrån sig ett vrålande ljud som får alla att vända blicken mot din Jeep. Att få det avgasflöde som skrämmer dina offroadkonkurrenter är knappast möjligt med det begränsade flöde som är unikt för standardgrenrören. Dessa topplock accelererar avgaserna i hög hastighet, vilket ger ytterligare ton och volym till avgasljudet. Topplocken är tillverkade av högkvalitativt 304-gradigt rostfritt stål för att konstruera topplocket. Satsen innehåller även stuprör i rostfritt stål.

Ansökningar

1991-1995 Jeep Wrangler YJ
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd