System för kalluftsintag

System för kalluftsintag Jeep Wrangler JK 3.6L Pentastar

175 €

Förbättra kraften och prestandan hos din 3,6L V6 Wrangler med ett nytt kallluftintagssystem. Genom att ersätta din Wranglers restriktiva fabriksintag med ett högflödesfilter kommer du att se och känna en märkbar ökning av bakhjulets hästkrafter och vridmoment. ... Mer info

Del #: XOCAI002


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Förbättra kraften och prestandan hos din 3,6L V6 Wrangler med ett nytt kallluftintagssystem. Genom att ersätta din Wranglers restriktiva fabriksintag med ett högflödesfilter kommer du att se och känna en märkbar ökning av bakhjulets hästkrafter och vridmoment. Detta X-Offroad-intag förbättrar inte bara luftflödet för ökad effekt, utan ger också ett aggressivt utseende till motorrummet med sitt texturerade svarta intagsrör i aluminium. X-Offroad Cold Air Intake är utformat för att förbättra prestandan hos din V6 Wrangler utan att du behöver programmera om din dator. Genom att utnyttja flödesdynamiken kommer detta insug att öka effekten med den ursprungliga fabriksinställningen. Det medföljande högflödesluftfiltret filtrerar effektivt bort strömförbrukande partiklar med sin flerskiktsdesign. Det specialbehandlade mediet skapar en klibbig yta som fångar upp mikroskopiska föroreningar innan de kan komma in i din Wranglers motor och göra skada. Eftersom filtret är återanvändbart behöver du inte köpa ett nytt filter med några tusen mils mellanrum. Du kan bara rengöra filtret, olja om det och installera det igen - det sparar pengar på lång sikt.

Ansökningar

2012-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
År Motor
2012-2018 3.6 L Pentastar V6
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd