LED-lampor för stänkskärmsventiler

LED-lampor för stänkskärmsventiler Krom, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

129 €
Färg:

Ett utmärkt sätt att uppdatera din Jeeps exteriöra styling är med en uppsättning X-Offroad LED-lampor för stänkskärmsventiler. Dessa sidomarkeringsljus har dubbla LED med unikt "mesh"-mönster som inte bara ser fantastiskt ut, utan också ökar din JL:s synlighet ... Mer info

Del #: XOFVL001


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Ett utmärkt sätt att uppdatera din Jeeps exteriöra styling är med en uppsättning X-Offroad LED-lampor för stänkskärmsventiler. Dessa sidomarkeringsljus har dubbla LED med unikt "mesh"-mönster som inte bara ser fantastiskt ut, utan också ökar din JL:s synlighet dag som natt. Tillverkade enligt exakta standarder av OEM-kvalitetsmaterial är dessa X-Offroad Fender Vent LED-lampor monterade med toppmoderna elektroniska komponenter. Varje hölje är väderförseglat för att förhindra att smuts och fukt skadar elektroniken som finns inuti. Dessa X-Offroad LED-lampor för stänkskärmsventiler är utformade för att passa direkt som ersättning för dina stänkskärmsmonterade fabriksluftventiler. Det bör noteras att LED-accentljusen kräver förberedande kabeldragning antingen från strålkastaren eller till hjälpströmbrytaren.

Ansökningar

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd