Spårställ

Spårställ Svart, Jeep Wrangler JK

360 €

Om du vill uppgradera din Jeep Wrangler JK 2007-2018, se till att installera X-Offroad Trail Rack. Detta trail rack ger inte bara din Jeep ökad funktionalitet, utan det har också en tuff look som bidrar till din Jeeps off road-utseende så att du vänder huvuden ... Mer info

Del #: XOTR048


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Om du vill uppgradera din Jeep Wrangler JK 2007-2018, se till att installera X-Offroad Trail Rack. Detta trail rack ger inte bara din Jeep ökad funktionalitet, utan det har också en tuff look som bidrar till din Jeeps off road-utseende så att du vänder huvuden vart du än går. Med sin offroad-look ger detta pakethållare också extra förvaringsutrymme för all utrustning som du kan behöva på dina äventyr. För att säkerställa att denna trailrack klarar den tuffa terrängen och de svåra förhållanden som kan uppstå i terrängen, är denna rack byggd av robusta material som tål att utsättas för påfrestningar. På så sätt kommer du att kunna använda denna trailrack under lång tid framöver utan att behöva oroa dig för dess hållbarhet.

Ansökningar

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd