⚠️På grund av den allvarliga översvämningssituationen i CZ kan vissa paket bli försenade. ⚠️

Förvaringsväska för första hjälpen monterad på rullstången

Förvaringsväska för första hjälpen monterad på rullstången Armén

25 €
Färg:

Förvara dina första hjälpen-artiklar på ett bekvämt ställe med en X-Offroad förvaringsväska för första hjälpen monterad på rullstången. Denna förvaringsväska är idealisk för förvaring av alla dina första hjälpen-behov. Denna förvaringsväska för första hjälpen ... Mer info

Del #: XOFAB001


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Förvara dina första hjälpen-artiklar på ett bekvämt ställe med en X-Offroad förvaringsväska för första hjälpen monterad på rullstången. Denna förvaringsväska är idealisk för förvaring av alla dina första hjälpen-behov. Denna förvaringsväska för första hjälpen är utformad för att monteras oåtkomligt på ditt fordons störtbåge. X-Offroad förvaringsväska för första hjälpen på rullstången är tillverkad av ett extremt starkt, UV-stabilt, armégrönt, polyesternylonmaterial. Förvaringspåsen har förstärkta sömmar och dragkedja för extra hållbarhet. X-Offroad förvaringsväska för första hjälpen monterad på rullstången kan enkelt monteras med hjälp av ett kardborreband. Väskan tas bort från rullstolsfästet genom att lossa ett clips och ta bort kardborrebandet från fästet. X-Offroad förvaringsväska för första hjälpen monterad på störtbåge har en universell design som gör att den kan monteras på alla fordonsmärken och modeller som är utrustade med en störtbåge. Väskan säljs tom utan förbandsartiklar.

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd