⚠️På grund av den allvarliga översvämningssituationen i CZ kan vissa paket bli försenade. ⚠️

Flagg- och antennhållare monterad på bakluckan

Flagg- och antennhållare monterad på bakluckan Aluminium, Svart, Jeep Wrangler JK

52 €
Färg:

Om du är en seriös offroader vet du hur viktigt det är att utrusta din Wrangler med en CB-radio (citizens band). X-Offroad bakluckemonterad flagg- och antennhållare är ett antennfäste som kan skruvas fast och fungerar även som en flaggstångshållare så att du k ... Mer info

Del #: XOTAH002


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Om du är en seriös offroader vet du hur viktigt det är att utrusta din Wrangler med en CB-radio (citizens band). X-Offroad bakluckemonterad flagg- och antennhållare är ett antennfäste som kan skruvas fast och fungerar även som en flaggstångshållare så att du kan flagga i ditt lands eller ditt favoritlagsports färger. X-Offroad tillverkar sitt flagg-/antennfäste av en aluminiumlegering för överlägsen styrka och låg vikt. Antennfästet har en högkvalitativ svart finish och kommer att hålla livet ut. X-Offroad bakluckemonterad flagg- och antennhållare är utformad för att skruvas fast direkt på din Jeeps bakluckegångjärn. Det krävs ingen kapning eller modifiering för en ren och enkel installation.

Ansökningar

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd