Förvaringssystem med svängbara lådor

Förvaringssystem med svängbara lådor Passagerarsidan, Förarsidan, Svart, Jeep Gladiator JT

299 €
Färg:

Maximera de outnyttjade ytorna i din Jeep Gladiator JT lastbilsflak genom att lägga till Swing Case förvaringssystem. Den kompakta förvaringslådan är perfekt för bärgningsutrustning, verktyg och olika reseffekter. Den är lämpligt utformad för förvaring i lastb ... Mer info

Del #: XOSCS004


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Tillgänglig snart

Beskrivning

Maximera de outnyttjade ytorna i din Jeep Gladiator JT lastbilsflak genom att lägga till Swing Case förvaringssystem. Den kompakta förvaringslådan är perfekt för bärgningsutrustning, verktyg och olika reseffekter. Den är lämpligt utformad för förvaring i lastbilens flak mot hjulhuset och kan enkelt nås med hjälp av frigöringsspaken. Du kan enkelt komma åt förvaringsfacket från bakluckan utan att behöva sträcka dig över eller klättra in i flaket. Förvaringssystemet Swing Case är en säker låda med tillförlitlig styrka och styvhet tack vare den kraftiga ABS-konstruktionen. Det stabila monteringsfästet håller boxen på plats även under mycket vibrationskrävande körförhållanden. Swing Case förvaringssystem inkluderar monteringsfästen som skruvas fast direkt på sidorna av lastbilsflaket. För lastbilsmodeller med flakskydd av plast kan mindre trimning krävas för installation.

Ansökningar

2019-2029 Jeep Gladiator JT
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd