Hi-Lift Jack monteringsfäste för baklucka

Hi-Lift Jack monteringsfäste för baklucka Svart, Jeep Wrangler JK

189 €
Färg:

Säkra din Hi-Lift Jack på plats, samtidigt som du sparar värdefullt inre lastutrymme i din JK genom att installera en X-Offroad Hi-Lift Jack Tailgate Mounting Bracket Kit. Med den här satsen kan du bära din lyftdomkraft på utsidan av din Jeep för problemfri åt ... Mer info

Del #: XOJTM001


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Säkra din Hi-Lift Jack på plats, samtidigt som du sparar värdefullt inre lastutrymme i din JK genom att installera en X-Offroad Hi-Lift Jack Tailgate Mounting Bracket Kit. Med den här satsen kan du bära din lyftdomkraft på utsidan av din Jeep för problemfri åtkomst. Denna konsolsats är utformad för att passa de flesta domkraftsstorlekar och har en snabbkoppling för enkel användning. Dessa X-Offroad Hi-Lift Jack bakluckemonteringsfästen är tillverkade av slitstark, kraftig stålplåt. Den har gängade knoppar och en rem som fästs i domkraftens handtag för att säkerställa en stabil fastsättning. Dessutom har dessa fästen en texturerad svart pulverlackerad yta för långvarig hållbarhet.

Ansökningar

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd