⚠️På grund av den allvarliga översvämningssituationen i CZ kan vissa paket bli försenade. ⚠️

Jerry Can i stål

Jerry Can i stål Grön, 20L

49 €
Färg:

Ta med extra bränsle på ditt nästa terrängäventyr och kör utan bekymmer med X-Offroad 20L Jerry Can i grönt. Detta tunga bränsle kan rymma upp till 20 liter gas, diesel eller fotogen. Den invändigt ventilerade designen på denna Jerry Can möjliggör dessutom en ... Mer info

Del #: XOJC005


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Ta med extra bränsle på ditt nästa terrängäventyr och kör utan bekymmer med X-Offroad 20L Jerry Can i grönt. Detta tunga bränsle kan rymma upp till 20 liter gas, diesel eller fotogen. Den invändigt ventilerade designen på denna Jerry Can möjliggör dessutom en snabb påfyllning och en stänksäker hällning. Denna Jerry Can är tillverkad av grönfärgad kraftig stålplåt. Den har en invändig och utvändig rostskyddande beläggning som är olje-, petroleum- och alkoholbeständig. För att förhindra läckage är locket fäst med en låsstift. Den solida konstruktionen garanterar hög motståndskraft mot mekaniska skador. Levereras med ett galvaniserat "L"-format stift som extra skydd och barnsäkring. Behållaren är UN-certifierad, vilket möjliggör säker förvaring av alla bränslen, inklusive bensin och dieselbränsle. Produkten är utrustad med en försegling som är placerad under locket. Förseglingen garanterar att behållaren är lufttät.

Specifikation

  • Kapacitet: 5 L

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd