Säkerhetsväst

Säkerhetsväst Certifiering, Gul, XL

4,50 €
Färg:

Öka din säkerhet med den certifierade reflekterande säkerhetsvästen med varningstecken. Denna pålitliga produkt kännetecknas av sin ljusgula färg och är en viktig del av utrustningen för alla som vill vara väl synliga, oavsett förhållanden. Västen är certifier ... Mer info

Del #: XOSV007


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Öka din säkerhet med den certifierade reflekterande säkerhetsvästen med varningstecken. Denna pålitliga produkt kännetecknas av sin ljusgula färg och är en viktig del av utrustningen för alla som vill vara väl synliga, oavsett förhållanden. Västen är certifierad i enlighet med europeiska standarder, vilket garanterar högsta kvalitet och effektivt skydd. Västens intensiva färg ger utmärkt synlighet, även på långt håll. Perfekt för dag och natt när synligheten är viktig. Västen är utrustad med breda, reflekterande element som avsevärt ökar din synlighet i svagt ljus eller vid dåligt väder. Västen är lätt, andningsbar och lämplig att bära över arbets- eller vinterkläder. Västen har en praktisk kardborreknäppning som gör att den snabbt kan tas på och av, utan onödiga komplikationer. Många olika användningsområden, t.ex. på byggarbetsplatser, vid vägarbeten, sportaktiviteter och i vardagliga situationer där ökad synlighet är en prioritet.

Specifikation

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: XL
  • Certifikat: EN ISO 13688:2013+A1:2021, EN ISO 20471:2013+ A1:2016, 0598/PPE/24/2960

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd