Flexibel universaltratt

Flexibel universaltratt Svart, Med sil, 13.5 cm

1,99 €
Färg:

X-Offroad introducerar en högkvalitativ svart plasttratt med sil, perfekt för alla som uppskattar funktionalitet och bekvämlighet. Denna tvådelade tratt är ett oumbärligt verktyg i varje verkstad, garage eller hem. Tillverkad av slitstark, kemikalieresistent p ... Mer info

Del #: XOFUF001


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

X-Offroad introducerar en högkvalitativ svart plasttratt med sil, perfekt för alla som uppskattar funktionalitet och bekvämlighet. Denna tvådelade tratt är ett oumbärligt verktyg i varje verkstad, garage eller hem. Tillverkad av slitstark, kemikalieresistent plast för långvarig användning även under tuffa förhållanden. Perfekt för att hälla upp bränsle, vätskor, vatten och andra ämnen. Tratten består av två delar, vilket gör den lätt att rengöra och förvara. Detta säkerställer att den alltid är hygienisk och klar att använda. Den integrerade silen fångar upp orenheter och säkerställer att de vätskor som hälls upp är rena och fria från oönskade element.

Specifikation

  • Diameter: 13.5 centimeter

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd