⚠️På grund av den allvarliga översvämningssituationen i CZ kan vissa paket bli försenade. ⚠️

Rengöringshandske

Rengöringshandske Mikrofiber, Grått

4,90 €
Färg:

Universell dubbelsidig mikrofiberhandske för rengöring, tvätt och polering. Högkvalitativ produkt för torr och våt användning. Mikrofiberhandsken rengör säkert och effektivt alla plast-, metall- och glasytor. Lämnar inte ränder eller ludd, bra smutsupptagning. ... Mer info

Del #: XOCG001


Spanskt lager: Tillgänglig snart
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

Universell dubbelsidig mikrofiberhandske för rengöring, tvätt och polering. Högkvalitativ produkt för torr och våt användning. Mikrofiberhandsken rengör säkert och effektivt alla plast-, metall- och glasytor. Lämnar inte ränder eller ludd, bra smutsupptagning. Extremt absorberande och effektiv - på ena sidan har den många mikrofiberfransar som effektivt och snabbt tar bort damm från olika skrymslen och vrår, på den andra sidan finns en mjuk trasa som är perfekt för att polera de rengjorda ytorna. Du kan enkelt sätta den på din hand, vilket garanterar komfort och bekvämlighet under arbetet. Den kommer att vara perfekt för att avlägsna hår, pollen och andra föroreningar från bilsäten och klädsel, samt för skötsel av cockpit, fönster och interiörkomponenter. Den elastiska manschetten gör att du får bättre kontroll över handsken och kan hålla den på handen på ett effektivt och bekvämt sätt. Handsken kan tvättas för hand med tvål (grå tvål rekommenderas mest - tack vare detta behåller fibrerna sina egenskaper och fluffighet under lång tid) eller i tvättmaskin i upp till 60 grader.

Andra kunder köpte också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd